18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Džambo priznao da je lagao, na saslušanju plakao, policajci se naježili

Slobodana Nedeljkovića (26), poznatijeg kao Džambo, policija Obrenovca i Žandarmerija uhapsili su, jer je utvrđeno da nema ni ženu ni dijete

Džambo uhapšenSlobodana Nedeljkovića (26), poznatijeg kao Džambo, policija Obrenovca i Žandarmerija uhapsili su, jer je utvrđeno da nema ni ženu ni dijete, kako je prethodnih dana izjavljivao po medijima.

Džambo je u policiji priznao da je lagao kako bi uspio da dobije kuću od države, pošto živi kao podstanar.

Do sada se zna da je dobio 30.000 dinara pomoći, a istražuje se da li mu je i više donirano. Prijava će biti podnijeta zbog širenja straha i panike.

On je lagao da su mu žena i dijete nestali tokom poplave u Obrenovcu. Biće vjerovatno podnijeta i prijava zbog prevare, zbog uzetog novca od humanitarne pomoći. Đžambo inače živi s babom i dva ujaka.

PLAKAO NA SALUŠANjU, POLICIJA SE JEŽILA NA NjEGOVU PRIČU

Džambo je, kako piše Informer, u prvi mah pokušao da izbjegne saslušanje, ali je pristao da se vidi sa obrenovačkim policajcima u hotelu u ovom gradu.

– Sumnjali smo da laže već duže vreme, ali nismo hteli da dižemo paniku jer su još sveže rane od poplava. Juče smo zajedno sa njim posetili Bijelo Polje, gde je navodno poslednji put ostavio svoju ženu i dete. Dok smo se vozili u kolima delovao je izgubljeno, a zatim je pokušao da se pribere. Probao je nešto da improvizuje, da izmisli, ali je ubrzo i sam shvatio da je otkriven. Počeo je da plače kao kiša. Sve nam je priznao. Bukvalno. Plakao je kao malo dete. Svi smo se naježili – priča izvor Informera upućen u istragu.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=oDHgxUyiVJs]

(Novosti online)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se