9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Branjevo stvara ekipu za viši rang

BRANJEVO – Branjevo, debitant u Područnoj ligi Birač premijernu sezonu završio je na šestom mjestu sa 19 osvojenih bodova. Četa Milana Tomića tokom prvenstva ostvarila je pet pobjeda, četiri neriješena rezultata i doživjela sedam poraza, uz gol razliku 26:23.

Fudbaleri BranjevaJedan od najzaslužnijih za početak rada kluba, koji je za veoma kratko vrijeme stekao povjerenje velikog broja navijača, gdje je u prosjeku tokom prvenstva na domaćim utakmicama posmatralo preko 400 navijača, svakako je Dragan Veljović, član Upravnog odbora Branjeva, koji je bio i komesar za bezbjednost na domaćim utakmicama.

– Svaki početak je težak, tako i naša debitantska sezona gdje smo završili na šestom mjestu smatram uspješnom. Mogli smo znatno bolje biti plasirani, u pojedinim utakmicama nismo imali dovoljne sreće, a tek u samom finišu sezone smo ušli u seriju dobrih rezultata porazivši ubjedljivo na domaćem terenu Polet i Tabance, a na teškom gostovanju u Jardanu izvukli smo jedan bod – priča Veljović.

Slijedi fudbalska pauza do avgusta, a kako ističe Veljović glavni cilj kluba biće stvaranje ekipe za ulazak u viši rang.

– Jer od glavnih ciljeva biće nam vraćanje mladih igrača koji trenutno nastupaju za juniorski sastav prvoligaša Napretka iz Donjeg Šepka, kako bi smo stvorili jednu lijepu priču, da stvorimo jedan veoma mlad sastav koji će u narednim sezonama igrati zapaženu ulogu, nadam se i u višem rangu. Do početka nove sezone napravićemo analizu premijerne sezone i polako kovati nove planove, a takođe želimo da na našem stadionu završimo radove kako bi naš stadion dobio što bolji izgled – zaključio je Veljović

Milan Đorđić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se