15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Blizanci uživaju u seksi uniformama, Škorpije padaju na fetiš opremu

Niko nije imun na erotski veš i za te zavodljive krpice uvijek ima mjesta u ormanu.

Seksi veš štikleZa poklanjanje i za kupovinu nikada nije potreban poseban povod, piše Conopljanews.

Kakav erotski veš vole horoskopski znakovi?

Ovan

Ovnovi vole veš u bojama, posebno narandžastoj i crvenoj. Ako želite da zavedete Ovna, odlučite se za kombinaciju narandžastog i crnog satena ili svile. Vole i bebi-dol stil. Ovnovi će bez problema pasti i na crne podvezice ili najlonke s halterima, a ako ih upotpunite vrtoglavo visokim potpeticama, biće to pun pogodak.

Bik

Bikovi vole sve što je ili jako izazovno ili jako djetinjasto. Ružičasta i crna su njihove omiljene kombinacije. Žene rođene u tom znaku obožavaju kožne štikle i mrežaste čarape. Muške pripadnike ovog znaka privlače žene s tetovažama i pirsingom. Neki Bikovi su skloni i vezanjima, lisicama, okovratnicima.

Blizanci

Blizanci imaju dozu prilično perverzne strane u sebi. Uživaju u seksi uniformama, poput medicinske sestre, učiteljice, policajke… Ženu u ovom znaku vole i skupocjeni kimono ili kožni triko.

Rak

Žene rođene u znaku Raka vole dugačke, providne spavaćice, prekrivene šljokicama. Omiljene boje za donji veš su im zelena i crvena, a obožavaju izgled satena. Rakovi vole bijeli veš, a mnoge žene rođene u znaku Raka vole da se oblače infantilno.

Lav

Lavice vole veš sa šarama tigra, leoparda. One su senzualna bića koja vole i malo krzna na svojoj koži. Svaki kostim koji u sebi sadrži neku vrstu repa ili ušiju biće im privlačan i seksi. Vole svilu, saten i baršun, mašnice, ali i modele koji su parodija na modu pedesetih i šezdesetih godina.

Djevica

Žena rođena u znaku Djevice je prilično skromna i preferira praktično donje rublje. Ako se sprema za neku seksi akciju, odabraće korsete i stisnuti ih koliko god može u struku. Osjeća se seksi i u čarapama sa halterima.

Vaga

Vagama vlada boginja Venera pa će žene uvijek birati što luđe i najseksi donji veš koji pronađu. Ružičasta, žuta i plava su omiljene boje ovog seksi znaka, ali vole da nose i zlatan veš, platforme, mrežaste čarape, haltere i providan veš.

Škorpija

Škorpije su vrlo seksi po prirodi i vole kožu, vinil i plastiku. Omiljena boja im je crna. Padaju na fetiš opremu, kao što su pseće ogrlice, japanska oprema za vezanje i lanci, a vole i uske visoke čizme.

Strijelac

Žene Strijelčevi obožavaju senzualnost korseta i seksipil koji im daju dugačke rukavice, čizme i donje rublje s puno dugmića. Jako vole plišane tkanine poput baršuna. Ljubičasta, crvena i zelena su im omiljene boje.

Jarac

Jarac je vrlo osjećajan znak i smatra da je pamuk vrlo senzualan i seksi. Visoko kvalitetna spavaćica je seksi ovom znaku, čak i ako je zakopčana do grla. Uzbudiće ih i odjevni predmeti s puno šljokica. Mnoge žene rođene u ovom znaku vole da nose mrežaste čarape i tange, satenske grudnjake i gaćice u roze, plavoj ili žutoj boji.

Vodolija

Ovaj vizionarski znak voli izrazito uski donji veš od futurističkih i sjajnih materijala. Svijetlo crvena i tamno ljubičasta su njihove omiljene boje, a perje, maske, svilene trake i šalovi su omiljeni dodaci. Jako ih uzbuđuju viktorijanske kožne čizme, ženstvene rukavice bez prstiju.

Riba

Ribe nisu toliko žive i divlje seksualno, ali jako vole lijepe pamučne spavaćice s decentnim roze ili plavim trakama, kao i spavaćice od likre s cvetnim šarama. Obožavaju štikle. Muškim Ribama će se svidjeti žena koja nosi muški veš ili preveliku mušku majicu za spavanje. Uzbuđuje ih i izgled nevine studentkinje, ali ne mogu da odole ni seksi halterima ili najlonkama upotpunjenima kravatom ili leptir-mašnom.

(Conopljanews)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se