14.3 C
Zvornik
28. март 2024.

Aca Lukas: Plaćenici spremaju napad na mene!

Aca Lukas traži policijsku pratnju zbog prijetnje po život

Aca LukasPoznati pjevač Aleksandar Vuksanović juče je posjetio policijsku stanicu u ulici 29. novembra kako bi dao izjavu na osnovu saznanja da se sprema fizički napad na njega. Prema tvrdnji pjevača, nekoliko plaćenika sprema fizički napad na njega, zbog čega je zatražio policijsku zaštitu, jer prije svega strahuje za bezbjednost svoje porodice.

Lukas je u stanicu policije stigao oko podne gdje je dva sata davao iskaz o naručiocima napada, ali i o razlozima za isti. Naime, on je u poslednje vrijeme u više navrata bio prozvan u medijima i na te prozivke je ćutao, međutim, nakon što je riješio da progovori, određeni ljudi su navodno naručili napad na njega. Pjevač je rekao policiji da se boji, prije svega za svoju suprugu i djecu, ali i za ličnu bezbjednost, te je zatražio i policijsku zaštitu.

– Verujući u ovu državu i sprovođenje zakona, zatražio sam policijsku zaštitu, jer znajući o kakvim se ljudima radi, pre svega se bojim za svoju decu i suprugu, a onda i za sebe – rekao je Lukas za ALO!

(Alo)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se