14.3 C
Zvornik
28. март 2024.

Zastrašivanje motiv napada u Bratuncu

BRATUNAC – Protiv N. P. i M. R, koji su osumnjičeni da su bacili bombu ispred kuće poslanika SNSD-a Slavice Jovanović u Bratuncu, policija je podnijela izvještaj tužilaštvu.

Zastrašivanje motiv napada u BratuncuOni su osumnjičeni da su počinili krivična djela izazivanje opšte opasnosti i ilegalna proizvodnja i promet oružjem i eksplozivnim materijalom. Portparol MUP-a RS Mirna Šoja je istakla da su pripadnici policijske stanice u Bratuncu u ponedjeljak priveli dva lica, za koje je postojala osnova sumnje da su u noći između nedjelje i ponedjeljka bacila eksplozivnu napravu.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je prilikom kriminalističke obrade utvrdila da je zastrašivanje Jovanovićeve bio motiv napada na njenu kuću, piše današnji Glas Srpske.

Jovanovićeva je izjavila da su Opštinski odbor SNSD-a i ona kao predsjednik tog odbora i narodni poslanik pokrenuli brojne aktivnosti na terenu kako bi poslije poplava pomogli ugroženim stanovnicima Bratunca.

– Očigledno je da je to nekome zasmetalo. Živim u Bratuncu i kao ljekar već 33 godine pomažem svim ljudima kojima je potrebna moja pomoć. Ogorčena sam na počinioce gnusnog napada na mene i moju porodicu, koji se desio u vrijeme kada danima raznosim pomoć i obezbjeđujem mašine da bi se pomoglo ugroženim ljudima na području naše opštine – rekla je Jovanovićeva.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se