12 C
Zvornik
25. април 2024.

„World vision“ donirao pakete za učenike i radnike SŠC „Petar Kočić“ pogođene poplavama

Organizacija „World vision“ donirala je pakete za učenike i radnike SŠC „Petar Kočić“ pogođene poplavama

„World vision“ donirao pakete za učenike i radnike SŠC „Petar Kočić“ pogođene poplavamaZVORNIK – Direktorica zvorničkog Srednjoškolskog centra „Petar Kočić“ (SŠC) Biljana Pisić rekla je danas novinarima da je nevladina organizacija „World vision“ obezbijedila 26 paketa za učenike i radnike ove škole pogođene poplavama i klizištima u zvorničkoj opštini.

– Ukupna vrijednost paketa je 1.440 KM, a oni sadrže prehrambene artikle i sredstva za higijenu – istakla je Pisićeva koja je dodala da roditelji dolaze u školu i preuzimaju donaciju.

Ona je istakla zahvalnost „World vision-u“, podsjetivši da ove nevladina organizacija i škola od ranije imaju izuzetnu saradnju.

– „World vision“ sa kojim imamo izuzetno dobru saradnju kroz različite projekte, potrudio se i u ovoj situaciji da pomogne našim učenicima i radnicima pogođenim poplavama i veoma smo im zahvalni na tome – istakla je Pisićva.

Ona je podsjetila da je u prethodnoj godini najveća donacija „World vision-a“ bilo opremanje medicinskog kabineta u ovoj školi kroz projekat u kome su učestvovali učenici, profesori, menadžment i psiholog škole, dok je ove godine planirano opremanje mini teretane u novoj fiskulturnoj sali.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se