23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Uhapšen zbog pokušaja otmice djevojčice iz Vojkovića

ISTOČNO SARAJEVO – Policija je uhapsila 53-ogodišnjaka čiji su inicijali V.I. koji je pokušao da kidnapuje jedanaestogodišnju djevojčicu iz Vojkovića, potvrdila je Srni portpartol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Vježba policijske Jedinice za podršku Zvornik (12)

„Ovo lice je uhapšeno sinoć vrlo brzo, u saradnji sa kolegama iz MUP-a Kantona Sarajevo, odnsono Policijske uprave Ilidža, s obzirom da se nakon tog djela, koje je tužilac kvalifikovao kao pokušaj otmice, uputilo u pravcu naselja Hrasnica, u Kantonu Sarajevo“, rekla je Tešićeva.

Ona kaže da je danas obavljena kriminalistička obrada i da je djevojčica tokom prepoznavanja potvrdila da je riječ o licu koje je pokušalo da je otme.

„Prema mojim informacijama, tužilac je pustio V.I. na slobodu, nakon što ga je ispitao“, kaže Tešićeva.

Mediji su ranije javili da je vozač sivog „golfa dva“ juče pokušao da uvuče u auto jedanaestogodišnju djevojčicu iz Vojkovića. Prema navodima medija, vozač je prvo djevojčicu pozao u auto, a kada ga je odbila krenuo je za njom.

Uplašena djevojčica utrčala je u prvu kuću i zatražila pomoć. Roditelji djevojčice prijavili su slučaj policiji, a kidnaper je vrlo brzo uhvaćen.

Nezvanično se saznaje da je riječ o Veziru Ismiću iz Sarajeva.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se