18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Ugljevik: Četvorica optužena za obljubu djevojčice

BIJELJINA – Protiv četiri osobe iz Ugljevika koje se terete za krivično djelo obljube nad djetetom potvrđena je optužnica u Osnovnim sudu u Bijeljini.

pedofilOptuženi su P. M., M. P., P. S. i P. Nj., a navodi se da su imali seksualne odnose sa djevojčicom S. P. (14), potvrđeno je u Okružnom tužilaštvu Bijeljina.

Prema optužnici, P. M. je u junu prošle godine upoznao maloljetnu S. P., koja je tada imala 14 godina i bila učenica devetog razreda osnovne škole. On je sa njom tada bio u vezi oko mjesec. Na njegov prijedlog imali su seksualne odnose u kući u mjestu Ugljevička Obrijež u Ugljeviku. Navodi se da su u tu kuću dolazili pet puta i imali seksualne odnose, a poslije toga je P. M. prekinuo kontakte jer se saznalo za to. On je potom davao drugim osobama broj njenog mobilnog telefona kako bi stupili u kontakt s njom.

Drugi optuženi M. P. je u julu prošle godine, nakon što je prethodno upoznao S. P., svojim „golfom 2“ sustigao djevojčicu kada je išla prema Ugljeviku. Ona je sjela u njegov automobil i odvezli su se u blizinu škole, gdje je parkirao vozilo i počeo je da je ljubi i hvata po tijelu, a zatim imao seksualni odnos s njom.

Neutvrđenog dana početkom jula trećeoptuženi P. S. je, nakon što je prethodno od M. P. saznao za S. P. i njen broj mobilnog telefona, pozvao i poslao SMS poruku, predlažući joj da se sastanu i provozaju. Ona je to prihvatali i kada je došao po nju, odvezao ju je u zaselak Falčić kod Ugljevika i na skrivenom mjestu imao s njom seksualni odnos.

U istom mjesecu M. P. je upoznao poznanika P. Nj. sa djevojčicom S. P. Sve troje su se povezli „golfom“ od M. P. Kada su se zaustavili, M. P. je izašao iz vozila, a P. Nj. i S. P. su se odvezli i imali intimni odnos.

(Glas Srpske)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se