5.4 C
Zvornik
19. април 2024.

U Bratuncu večeras koncert Bore Đorđevića

BRATUNAC – U okviru tradicionalne kulturno-sportske manifestacije „Đurđevdanski dani-Bratunac 2014“ večeras je na programu koncert poznatog srpskog rok pjevača Bore Đorđevića na pozornici na bratunačkom gradskom trgu.

zvornikdanas-riblja corba

Koncert će početi u 21.00 čas, a osim lokalnog stanovništva očekuje se prisustvo većeg broja ljubitelja rok muzike iz susjednih opština Srebrenica, Bajina Bašta, Ljubovija, Zvornik i Milići.

Za juče zakazani omladinski teniski turnir u okviru programa manifestacije nije održan zbog vode i mulja koje je nabujala Drina nanijela na teniske terene na Rajskoj plaži kod Bratunca.

Brojni mještani sinoć su uživali u smotri folklora u okviru koje su po nekoliko koreografija izveli članovi kulturno-umjetničkih društava „Mladost“ iz Bratunca i „Azbukovica“ iz susjedne LJubovije.

„Đurđevdanski dani“ održavaju se trinaesti put u okviru obilježavanja krsne slave opštine Bratunac – Đurđevdana, a organizator manifestacije je Narodna biblioteka iz ovog mjesta uz pokroviteljstvo opštine.

Organizatori manifestacije ističu da zbog loših vremenskih uslova otkazuju sportska takmičenja koja su bila planirana na otvorenim terenima.

Program „Đurđevdanskih dana“ biće završen 6. maja, proslavljanjem opštinske slave Đurđevdana, lomljenjem slavskog kolača u crkvi Uspenja Presvete Bogorodice.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se