14.3 C
Zvornik
28. март 2024.

TRI GODINE SA VAMA!

Tri godine su kratak period da bi mogli pisati neke ozbiljnije analize i donositi neke zaključke. Zbog toga vas podsjećamo da smo krenuli prije tri godine kao internet glasilo, prije svega za prostor opštine Zvornik i regije Birač!

Portal "Zvornik Danas" logo

Želja nam je bila da propratimo sve događaje i prezentujemo vam, kako bi slika o opštini i regiji došla do vas, i kako bi u svakom momentu znali šta se ovde dešava. Prije svega mislimo na naše drage čitaoce koji su daleko od svog rodnog kraja.

Najbolja potvrda za to je da smo u ovoj vanrednoj situaciji iz Zvornika pravovremeno slali vijesti, kako bi preduprijedili glasine, i donekle razbili informativni mrak. Jer ruku na srce, pa treba reći, da smo ipak bili malo zastupljeni u javnim medijima bilo RTV ili štampani, pogotovo ako se zna da je vodena katastrofa krenula od teritorije opštine Zvornik i dijelova opština Milići i Šekovići.

Isti slučaj je i sa susjednom nam opštinom Mali Zvornik, sa kojom zbog klizišta djelimo istu sudbinu i sa ostalim lokalnim medijima i dopisništvima pokušavamo da pošaljemo pravu sliku kako bi nadležni što prije sanirali pričinjenu štetu.

Nastojali smo da objektivno prenesemo događaje, shodno novinarskom kodeksu, zato nismo težili za senzacijama ili da preuveličavamo događaje kako bi povećali čitanost ili posjećenost, koji su na žalost u medijima sve zastupljeniji.

Trogodišnja posjeta portala "Zvornik Danas"

Posebno poslednje poplave nismo željeli da zloupotrebljavamo, čak smo, za razliku od drugih medija, bili i „skromni“!

Vjerovatno zbog svega iznesenog, mada često imamo tehničkih poteškoća, kontinuirano se broj posjeta i pročitanih stranica povećava a takođe raste i broj članova na našim fan stranicama.

Zahvaljujemo se našim vjernim čitaocima i obećavamo da ćemo i dalje nastaviti sa pravovremenim izvještavanjem, a o tome koliko i da li smo uspjeli presudite sami.

Otvoreni smo za sve vaše kritike, prijedloge i pozivamo vas na saradnju tako što će te nam poslati sve zanimljive fotografije, priloge… na naš e-mail kontakt zvornikdanas@yahoo.com.

Posebnu zahvalnost upućujemo sponzorima i prijateljima portala, bez kojih bi ovo sve bilo mnogo teže uraditi.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se