13.1 C
Zvornik
19. април 2024.

Tajne oralnog seksa: Ovo nikako ne treba da radite ‘tamo dole’

Svakom pravom muškarcu je stalo da zadovlji svoju ženu na kvalitetan način. Oralno zadovoljstvo svakako je jedno od bitnijih metoda koje ženama pružaju užitak, baš zato morate da budete nježni, taktični i puni znanja ne bi li ste je doveli do vrhunca.

zvornikdanas oralno gaćice žena seks muškaracMnogi muškarci nisu baš vješti u oralnom seksu. Doduše, svaka žena ima neke svoje tajne želje i potrebe, pa nije uvijek jedna te ista metoda primjenjljiva na svim damama. Da biste zadovoljili ženu kako treba, najprije treba da otkrijete šta joj godi i prija, a zatim da to i primjenite u krevetu.

Stvar u oralnom seksu kod koje muškarci često griješe tiče se vlage. Mnogi frajeri misle da vagina mora da bude ultra vlažna kako bi žena uživala, ali tokom oralnog seksa to nije slučaj. Što je vagina vlažnija, to je trenje oko klitorisa manje, što znači da neće biti dovoljno stimulisan i da žena neće previše uživati.

Druga prijetnja ženskoj vagini su zubi s kojima morate da baratate pažljivo kada ste među njenim nogama, a osim toga, ni vaša brada joj nije najbolji prijatelj. Budite nježni, radite sve polagano i vaša djevojka će uživati.

I najbitnije je da se ne trudite previše da mjenjate stilove i taktike tokom oralnog zadovoljavanja žene. Zlatno pravilo je da definitivno treba da se držite onoga što joj najviše prija, pa ako ona poželi da tokom seksa iskoristite neke nove metode, recite joj da vam to i kaže i da ćete uraditi sve što ona tokom seksa poželi.

Vodite računa o tome da je ne iznenadite nekom promjenom poze dok vam stenje i uživa dok je mazite dole jezikom. U tom slučaju njeno uzbuđenje bi moglo da opadne, pa pratite njene uzdahe i ako vidite da joj je super, samo tako nastavite.

(Telegraf.rs)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se