5.4 C
Zvornik
19. април 2024.

Sutra kiša

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje jače naoblačenje sa juga koje će usloviti kišu i pljuskove, sa jutarnjom temperaturom vazduha između šest i 12, a dnevnom između 14 i 19 stepeni Celzijusovih.

zvornikdanas-kisa 2

U Republici Srpskoj će, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, ujutro na jugu i zapadu biti oblačno sa slabom kišom, dok će u ostalim predjelima biti suvo, uz povremene sunčane periode.

Tokom prijepodneva i sredinom dana kiša i pljuskovi sa grmljavinom postepeno će zahvatiti većinu predjela. Ponegdje će biti i lokalnih nepogoda uz grad.

Kiša će jačati i na sjeveru i zapadu kasnije popodne. Uveče i u noći na nedjelju će biti obilnih padavina i očekuje se od 30 do 50 litara kiše.

Prema informaciji Federalnog hidrometeorološgkog zavoda, sutra će duvati slab do umjeren vjetar, sjevernog i sjeveroistočnog smjera.

U BiH danas je bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa pljuskovima. Temperatura vazduha u 14.00 časova: Sokolac 11 stepeni, Goražde i Srebrenica 17, Banjaluka, Livno, Sarajevo i Stolac 18, Trebinje 19, Bihać, Bijeljina, Mostar, Tuzla i Zvornik 20, Doboj i Čapljina 21, te Prijedor i Zenica 23 stepena.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se