8.1 C
Zvornik
18. април 2024.

Stanje na putevima: Obustavljen saobraćaj na putu Vlasenica – Šekovići

BANJALUKA – Zbog izlivanja vode na kolovoz, potpuno je obustavljen saobraćaj na magistralnom putu Vlasenica – Šekovići u mjestu Tišča, Vlasenica – Kladanj u mjestu Ravna i na regionalnom putu Han Pijesak – Olovo u mjestu Pjenovac.

Magistralni put Zvornik-Bijeljina u Srednjem Šepku
Magistralni put Zvornik-Bijeljina u Srednjem Šepku

Zbog izlivanja vode na kolovoz, otežano se saobraća na magistralnom putu Bijeljina – Šepak u mjestu Pilica, te na regionalnom putu Karakaj – Šetići u mjestu Đulići, gdje se izlila rijeka Sapna u dužini od 100 metara, pa mogu saobraćati samo teretna vozila, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Zbog pucanja odvodne cijevi na magistralnom putu Milići – Vlasenica, na ulazu u Vlasenicu, saobraćaj se odvija naizmjenično, jednom kolovoznom trakom.

Na području opštine Doboj, zbog izlivanja vode na kolovoz, u prekidu je saobraćaj na regionalnom putu Bušletić – Zelinja u mjestu Zelinja i na regionalnom putu Doboj – Modriča u mjestu Potočani.

Na dijelu magistalnog puta Bileća – Gacko, lokalitet Stepen, zbog opasnosti od odrona, saobraćaj se odvija usporeno, jednom kolovoznom trakom uz privremenu saobraćajnu signalizaciju.

Velike poteškoće stvaraju i aktiviranja brojnih klizišta i oštećenja kolovoza, zbog čega se saobraćaj odvija usporeno, jednom kolovoznom trakom na dionicama Brod – Miljevina, u mjestu Kuta, dionica Klašnice – Prnjavor, u mjestu Čardačani, Brod – Odžak, u mjestu Velika Brusnica, opština Brod.

Zbog oštećenja puta kod brane, na dijelu magistralnog puta Bogatići – Trnovo zabranjen je saobraćaj za vozila nosivosti više od 3,5 tona od Sarajeva prema Foči, odnosno na dijelu magistralnog puta Bogatići – Trnovo.

Poplave u Zvorniku: Izlile rijeke i potoci

Potop u BiH i regionu

Ponovo aktivirano klizište u Drinjači

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se