23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Šta vaša omiljena poza u seksu govori o vašoj vezi

Zdrav seksualni život važan je za svaki brak, a ono što radite u krevetu može puno toga otkriti o vašoj vezi. Ono što se događa između plahti utiče i na bračnu dinamiku.

Seks

Seksualni eksperti otkrivaju šta omiljene poze govore o vama i vašem partneru.

Misionarska poza

Dugo ste zajedno, što objašnjava zašto jedno drugome završavate rečenice. Vaš brak je rutinski i ugodan. Osjećate se sigurno, ali je i na granici da postane previše prizemljen. Ali, ne brinite. Ljubav koju gajite jedno prema drugome s godinama postaje sve dublja. Sve što trebate je malo raznolikosti, uzbuđenja i spontanosti u životu. Najbolje mjesto na kojem to možete potražiti je vaša spavaća soba.

Žena je gore

Ovaj par je jako zaljubljen, vjeruje jedno drugome i sklon je istraživanju. Vaš brak je ispunjen kompromisima i povjerenjem. Također prihvaćate svoje tijelo, ugodno se osjećate po pitanju vlastite seksualnosti i volite uzeti stvar u svoje ruke. Ukratko, ovo je par u kojem partneri vole dijeliti poslove, kažu stručnjaci.

Pseći stil

Vaš brak je pustolovan i zabavan. Osim toga, oba partnera su potpuno opuštena i ugodno se osjećaju po pitanju seksualnosti i ne nikada im nije dosadno. Izuzetno su otvoreni i iskreni o svemu u životu, ne samo seksu.

Položaj kašike

Ako vam je položaj kašike najdraža poza, vjerovatno imate vrlo brižan i odan brak. Žudite za intimnošću i volite tjelesnu prisnost. Također ste nevjerovatno duboko emotivno povezani.

Brzi seks

Uprkos prenatrpanom rasporedu, uvijek uspijete ukrasti malo vremena prije nego se djeca probude ili morate ići na posao. Zvuči poznato? Pa, onda je vaš brak ispunjen spontanošću i strašću. Ponekad vam je teško suzdržati se i držati ruke podalje jedno od drugoga.

(Magazin.hr)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se