1.4 C
Zvornik
20. април 2024.

Šta svaki muškarac sa velikim penisom treba imati na umu

Veliki penis je nešto na čemu treba čestitati, zar ne? Biti obdaren ‘tamo dole’ želja je svakog muškarca, a navodno i žene to vole. Ali, veliki penis iz ženske perspektive nije uvijek poželjan.

Veliki penis

Snošaj

Žena može osjećati bol tokom seksa ako partner ima veliki penis, a može čak i krvariti.

Savjet: Muškarac koji je obdaren mora voditi brigu o tome da partnerka uživa. Pomoći će ako koristite lubrikant i nemojte misliti da ćete joj omogućiti da se uzbudi i da lubrikant neće trebati, Koristite lubrikant obavezno. Prilikom penetracije i snošaja važno je da idete polako. Potrudite se i da se žena što više uzbudi. Kad je žena uzbuđena vagina se povećava što omogućava ugodniji polni odnos.

Oralni seks

Pružanje oralnog seksa partneru koji je ‘tamo dole’ poprilično obdaren teško je, pogotovo ako ženi manjka iskustva.

Savjet: Muškarac partnerku može ohrabriti i predložiti joj da penis stimuliše rukom u donjem dijelu, dok ustima stimuliše glavić penisa. Ili se može samo usredotočiti na stimulisanje glave penisa.

Analni seks

Ako muškarac ima veliki penis, analni seks nije nešto što će partnerka htjeti isprobati. Uopšte.

Savjet: Ako se analni seks ne praktikuje kako treba, može biti bolan. A kako tek bolan može biti kad je u pitanju veliki penis… Teško da će neka žena uopšte pristati i zato je možda bolje za početak koristiti neke manje igračke za seks namijenjene analnom seksu i naravno – lubrikant. Nakon nekoliko ovakvih akcija možda razmisli i o velikom penisu.

(hot.net.hr)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se