15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Poslije podne kiša

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ se danas očekuje pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom prije podne, a više padavina poslije podne i tokom noći.

Vrijeme - kiša, sunce, oblačnoPrije podne će biti promjenjivo oblačno uz povremenu kišu i pljuskove, a već od podneva očekuje se nestabilno vrijeme uz povremene pljuskove, ponegdje i grmljavinu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom noći novo jače naoblačenje donosi kišu, a u pojedinim predjelima očekuje se da padne između 20 i 40 litara po metru kvadratnom.

Očekuje se vjetar umjerene jačine, a najviša dnevna temperatura od 15 do 21 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidroemeteorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Bjelašnica dva stepena, Han Pijesak šest,
Sokolac i Čemerno sedam, Nevesinje, Mrkonjić Grad, Ivan-sedlo i Kupres devet, LJubinje, Novi Grad, Bugojno, Drvar, Gradačac, Sarajevo i Srebrenica 10, Bihać i Sanski Most 11, Banjaluka, Bileća, Bijeljina, Goražde, Livno, Prijedor, Tuzla, Zenica i Zvornik 12, Doboj 13, Mostar i Trebinje 15, Stolac 16, Čapljina 17, Neum 18 stepeni Celzijusovih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se