9.3 C
Zvornik
18. април 2024.

Ozbiljna greška u seksu koju pravi mnogo žena

Svi smo makar jednom u životu imali ludu noć u kojoj je moglo da se dogodi da izgubite kontrolu i ne mislite na svoje zdravlje.

kondomi-buducnosti-kalup-po-mjeri-i-od-junecih-tetiva-504x335-20100208-20101019013452-277245Najnovije istraživanje pokazalo je da je čak 40 odsto žena spremno da ima seks bez zaštite u pijanom stanju, prenosi B92.

Istraživanje koje je sprovela Američka asocijacija za seksualno zdravlje uključilo je skoro hiljadu žena uzrasta od šesnaest do dvadeset i pet godina. Samo 33 odsto djevojaka priznalo je da im ne bi bilo neprijatno da kupe prezervative prije nego što krenu u provod.

Ono što zabrinjava jeste da je 40 odsto žena reklo da će prije imati nezaštićen seks i izložiti se riziku, nego sebe dovesti u situaciju da sa sobom nosi prezervative kao mjeru opreza.

Važno je da se sjetite da je prezervativ jedina sigurnost od infekcija i neželjene trudnoće. Možda je vrijeme da se razbiju predrasude o ženama koje sa sobom nose prezervative. To je znak da brinete o svom zdravlju, naročito danas, sa porastom infekcija i raznih bolesti.

Ukoliko vam je neprijatno da nosite u torbi prezervativ, koji bi neko mogao da vidi, na tržištu već postoje kondomi koji su pakovani kao šminka ili žvake.

Koliko je važno da koristite zaštitu vjerovatno već znate, a obaveza se povećava još više ukoliko ulazite u seksualne odnose bez obaveza. Obaveza korišćenja zaštite je možda najveća, ukoliko ste vi i partner pod dejstvom alkohola.

via Ozbiljna greška u seksu koju pravi mnogo žena | Ljubav i seks – Nezavisne novine za oslobođenje uma.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se