9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Odziv Zvorničana u akciji Crvenog krsta odličan

ZVORNIK – Sekretar Opštinske organizacije Crvenog krsta (OO CK) iz Zvornika Danojka Mićić zahvalila se danas građanima zvorničke opštine na dosadašnjim donacijama za sugrađane pogođene poplavama i obavijestila ih da akcija prikupljanja pomoći i dalje traje.

Crveni krst Zvornik prikuplja pomoć za ugrožene (1)-Prezadovoljni smo odzivom sugrađana u našoj akciji prikupljanja pomoći za stanovništvo pogođeno poplavama, kao i našim volonterima koji su bili angažovani na prikupljanju pomoći. Oni su donirali, pored odjeće i obuće, i hranu, vodu, pelene i hranu za bebe. Raspodjela se vrši u saradnji sa Štabom za vanredne situacije – rekla je Mićićeva.

Crveni krst Zvornik prikuplja pomoć za ugroženeOna je poručila da akcija i dalje traje, te da garderobe i obuće za sada ima dovoljno, ali da su neophodni konzervirana hrana, ulje, brašno, riža, hrana za bebe, pelene, sredstva za higijenu.

Pomoć se može dostaviti u prostorije zvorničkog Crvenog krsta svakog dana od 7,00 sati do 20,00 sati, a sve informacije se mogu dobiti na broj telefona 056 / 232 – 405.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se