18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Novi kondom lijepi se samo na glavić, a ne smanjuje užitak?

Galactic Cap sastoji se od dva dijela, poliuretanskog filma koji se na glavić može staviti satima prije seksa te zaštitne kape koja se stavlja neposredno prije čina

Seks

Stigao je kraj neudobnim kondomima koji smanjuju užitak u seksu, tvrdi američki izumitelj Charles Powell. On je kreirao novi kondom Galactic Cap koji je navodno čvršći, ugodniji i sigurniji u zaštiti od trudnoće od tradicionalnih prezervativa, piše Daily Mail.

Galactic Cap sastoji se od poliuretanskog filma koji se stavlja na vrh penisa, a kako je izuzetno tanak i ima otvor na vrhu za mokrenje, može se nositi satima, pa čak i danima prije seksa.

Pogledajte kako to izgleda:

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=XVhYD-1_bxs]

Neposredno prije seksa na vrh glavića treba zalijepiti zaštitnu kapu koja blokira prolazak sperme, kao i mogući prenos polnih bolesti, tvrdi Powell. On je na ideju stvaranja nove i učinkovitije kontracepcije došao šokiran saznanjem da mu je dobar prijatelj obolio od HIV-a.

Powell tvrdi kako standardni kondomi imaju stopu neučinkovitosti od čak 18 odsto zbog nepravilnog korištenja, debljine i pucanja, ali kritičari nove metode kontracepcije tvrde kako kondom koji se stavlja samo na glavić ne pruža zaštitu od bolesti poput genitalnog herpesa. Nakon odobrenja američke Agencije za kontrolu hrane i lijekova, Galactic Cap bi trebao krenuti u masovnu proizvodnju i prodaju, najavljuje Powell.

(24sata.hr)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se