12 C
Zvornik
20. април 2024.

NAJPOTRESNIJA PRIČA: Utopili mu se žena i sin, on danima spasava tuđe živote!

Doselio se u Obrenovac kao izbjeglica sa Kosova, gdje su mu pobili porodicu a sada je u poplavama izgubio dvogodišnjeg sina i suprugu, ali i dalje ima snage da spasava živote.

Potresna priča iz ObrenovcaSlobodan Nedeljković Džambo (25) izgubio je suprugu i dvogodišnjeg sina u poplavama koje su zahvatile Srbiju, pa ipak već danima spasava živote po poplavljenom Obrenovcu.

Kada su nastupile poplave, Nedeljković je odvezao svoju porodicu kod tasta u Veliko polje, misleći da će tamo biti na sigurnom. Zbog brzog nadolaženja vode popeli su se na krov, a njegov tast je otišao nazad u kuću po ćebe. Kada se vratio na krov, njih više nije bilo, prenosi Telegraf pisanje “Informera”.

Da tragedija bude još veća, kada je imao šest godina porodica mu je pobijena na Kosovu, a on je u Obrenovac došao kao izbjeglica 1999.

Pokušao je da ih pronađe u prihvatilištima u Beogradu, nadajući se da se nisu potopili, već da ih je spasao neki čamac. Nažalost, još uvijek ih nije pronašao.

– Sada pomažem drugima i nadam se da ću naći njihova tela, bar da ih sahranim kako dolikuje – izjavio je Nedeljković, plemeniti mladić koji već danima ne spava, spasavajući uplašen narod.

(Telegraf.rs)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se