18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Nagovorite ženu na jutarnji seks

Ne postoji bolji način da započnete dan od jutarnjeg seksa, pa evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da cijelu stvar izvedete kako treba

Seks

Muški libido je izuzetno jak na početku dana i gotovo da ne postoji frajer koji čim otvori oči nije voljan za seksi akciju. Međutim, žene se baš i ne uklapaju u profil jutarnjih ljubitelja seksa, pa se zornjak uglavnom i dešava na mušku inicijativu. Ipak, to ne treba da vas obeshrabruje i koči, već da vas natjera da postanete iskusni frajer, koji će taktikom i načinom zavođenja uspjeti da ubjedi ženu da i ona zavoli jutarnje igrice.

A kako da učinite da vaša nježnija polovina svakog jutra poželi pospano maženje pod čaršavima? Nekoliko je koraka koje vi treba da napravite, zbog kojih će ona postati veliki ljubitelj jutarnjeg razmjenjivanja nježnosti.

Pripreme

Kako ujutro ne biste imali previše posla dok ste još pospani, pripremite se uveče. Iako je spontani seks najbolji, malo planiranja i razmišljanja nije na odmet. Takođe, saznanje da vas ujutro čeka odlična stvar može da bude vrlo uzbuđujuće. Uveče pripremite neke mentol bombone ili gume za žvakanje i vodu kako bi ujutro uklonili zadah. Pobrinite se za maramice i kondome. Uveče nemojte jesti ništa masno i teško, kako zbog teškoća u probavi, tako i energije.

Prije spavanja razmišljajte o partnerki i o tome kako ćete jedno drugom međusobno ugoditi i odbacite negativne misli i obaveze. Uzmite u obzir koliko vremena imate prije posla i vi i vaša nježnija polovina, možda će to morati da bude seks na brzinu, ali time se ne umanjuje užitak. Najbolja opcija za jutarnji seks je naravno vikend kada možete potpuno da se opustite i ne razmišljate hoćete li zakasniti na posao. Ukoliko se probudite loše volje ili vam iskrsne neka obaveza, ne insistirajte na tome, već cijelu akciju odložite za neko drugo jutro.

Muškarci se seksom opuštaju i uvek su raspoložen za njega, a žene takođe uživaju, ali ne uvjek i u bilo koje doba dana. Stoga ne budite iznenađeni ukoliko vaša draga ujutro i nije raspoložena za seks. Međutim, upravo tu kreće vaša moćna uloga.

Kako je nagovoriti na jutarnji seks?

Čak i ako je vaša draga prava spavalica, možete je ubjediti da zavoli jutarnje igre. Probudite je nježno, možda s doručkom u krevetu ili nežnim poljupcima i šaputanjem. Nemojte biti nagli i dosadni, dajte joj vremena da se razbudi. Kako su žene više samokritične, dajte joj do znanja da je ujutro jako seksi, te da vas razbarušena i nesređena jednako uzbuđuje.

Prednosti zornjaka

Osim što ne postoji bolji način da se započne dan, jutarnje divljanje po krevetu će vas opustiti, napuniti pozitivnom energijom i povezati sa partnerkom, jer ćete posle seksa još neko vrijeme sigurno razmišljati jedno o drugome.

Ako oboje volite da spavate pa se vaš jutarnji seks ustvari pretvori u nešto kasniji, popodnevni seks, to je svejedno dobar početak dana koji se, ako je vikend, može protegnuti i do večeri. A malo je vjerovatno da iko ima išta protiv toga. Uživajte u igrama pod čaršavima i garantovano nećete skidati osmjeh s lica.

(Telegraf.rs)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se