9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

m:tel: Besplatan „Fejsbuk“ i „Tviter“

BANJALUKA – Kompanija „M:tel“ omogućila je za vrijeme trajanja vanredne situacije u Republici Srpskoj besplatano korištenje društvenih mreža „Fejsbuk“ i „Tviter“ putem mobilnih telefona.

m:tel

„Znajući da se komunikacija i pomoć ugroženima u vanrednoj situaciji u velikoj mjeri odvija putem društvenih mreža, `Mtel` je uspio da obezbijedi tehničke uslove za besplatno korišćenje društvenih mreža, čak i u slučajevima kada korisnici nisu pretplaćeni na m:tel mobilni internet, kada im je istekla validnost dopune ili ako na računu imaju nula KM“, saopšteno je iz ove kompanije.

Iz „M:tela“ mole građane da ovu pogodnost koriste racionalno, prije svega da bi pomogli najugroženijem stanovništvu, kako bi informacije na vrijeme stigle do onih kojima su najpotrebnije i onih koji pružaju pomoć.

Menadžment kompanije u stalnom je kontaktu sa državnim i lokalnim kriznim štabovima i dežurne ekipe čine sve kako bi građani širom BiH ostali informisani i povezani.

U „M:telu“ podsjećaju da je omogućen i humanitarni broj 1458, putem koga je moguće donirati jednu KM iz m:tel fiksne i mobilne mreže za stanovništvo ugroženo poplavama.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se