9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Lavovima će se u maju svašta događati na ljubavnom polju, a ribama će plata biti premala

Ko će se zaljubiti, a koga će umoriti proljeće? Evo šta predviđaju zvijezde za maj

Izlet u prirodi

Ovan

Vaš ljubavi život bi se u maju mogao opisati kao složen. Istovremeno će biti romantičnih susreta i prilika za ljubav, ali i kritika i provokacija. Trebaće biti trezveni i snalažljivi da prepoznate šta je šta i da ne odreagujete kako ne treba. Ako uspijete, biće vam lijepo. Poslovi se šire na više područja, vi se angažovani i pomalo umorni.

Bik

Ako se upustite u jednu tajnu vezu, moguće je da će vam ona donijeti iznenađenja i određene gubitke. Zato dobro razmislite. Oni u dužim vezama biće dobro. Na poslu će se pojaviti licemjeri koji će vam se dodvoravati, a misliće nešto drugo. Budite snažni, profesionalni i skinite s dnevnog reda ono što vam ne treba.

Blizanci

Polet i snaga kako u odnosima, tako i u poslu, pratiće vas većinu ovog mjeseca. Mnogima ćete biti primjer osobe koja se snalazi u svim uslovima i koja zna iskoristiti prave prilike. Manji nesporazumi će se događati na temu procjene rezultata, ali i u jednom prijateljstvu za koje više niste sigurni da li je iskreno.

Rak

Neki će se osjećati razapeto između mogućnosti i želja. Teško će u maju nalaziti ravnotežu u privatnom životu, pa je najbolje da smanjite svoja očekivanja. U poslu sve zavisi od toga kako ćete se postaviti. Neće biti mirno, ali na vama je da smirite strasti, a ako treba i da pokušate pomiriti zaraćene strane. Ipak, štedite svoju snagu.

Lav

Romantika, neočekivana ljubavna prilika na putovanju ili od osobe koju niste očekivali, nemir pomiješan sa željom – sve vam se to može dogoditi u maju. Pokušajte biti sabrani i dočekati se na noge. U poslu će biti šareno. Biće dobrih situacija koje će vas motivisati, ali i onih koje odrađujete preko volje.

Djevica

Zablistaće između vas i voljene osobe na najobičnijim mjestima. Oplemenićete svoju svakodnevicu romantičnim idejama. Računajte da će vas neki zbog toga i ogovarati. Ne uzimajte to k srcu. Na radnom mjestu će biti stresa, ali i zanimljivih prijedloga. Sve nekako pomiješano. Budite pametni i slijedite svoje ciljeve.

Vaga

Vjerovatno će se vaši privatni odnosi u maju srozati na nivo koji ne želite. Budite kooperativni i suzdržani, a ako ste sami, ne očekujte ništa posebno. Unutrašnji mir je nešto što je važno održati. Poslovna situacija polako će se bistriti. Još uvijek ćete se malo mučiti s novim zahtjevima. Ako ste umorni, usporite.

Škorpija

Nekima će se činiti da dižu tegove u privatnom životu. Nije baš tako, ali ključ ljubavi je ovog mjeseca u rukama druge strane. Zato joj ponekad popustite. Kompromisi će biti potrebni i u poslu. Novi ugovori će biti prema željama i mjeri drugih, a na vama je da se prilagođavate najbolje kako znate. Možete vi to.

Strijelac

Ludovanje, zabavljanje i uživancija s društvom biće obilježja ovog mjeseca. Bićete voljeni na pomalo neobičan način, a vjerovatno je i obrnuto. U poslu ćete kombinovati ozbiljnost i neozbiljnost, što će katkada zbunjivati vaše kolege. Pazite da vam se ne potkradu greške u poslovanju. Držite se pravila.

Jarac

Vaš privatni život će ovog mjeseca biti šaren. Biće peripetija, izazova, potrebe da se dominira ili istjera stvari na čistac, a izostaće mir, tiho uživanje ili slično. Budite spremni da neće biti idealno, ali ne trošite energiju ako procijenite da neće biti rezultata. Nekad je bolje jednostavno pričekati. U poslu će biti pomaka na bolje, ali i stresa.

Vodolija

Oko vas će se cijeli mjesec motati jako mnogo ljudi, pa ako ste još sami, eto prilike da nekog upoznate. Komunikacija će biti živa i kontinuirana, a vi aktivni. U poslu ćete najradije raditi samostalno ili od kuće. Neće biti loše, no ako planirate poslovna putovanja dobro se pripremite, jer su moguće peripetije.

Ribe

Većinu mjeseca učvršćivaćete ono što ste postigli u privatnom životu. Trebaće dosta truda da u tome i uspijete. Ponekad vam okolnosti neće ići na ruku, ali vaš odnos neće biti ugrožen. Neki će biti u iskušenju da previše troše, pa neka sebi odrede mjeru. Biće i onih koji će biti nezadovoljni s platom, no šta je – tu je.

(Večernji.hr)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se