23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Helikopter Vojske Srbije nadlijeće Mali Zvornik. Klizište za sada pod kontrolom

Veliko klizište u Malom Zvorniku ne ugrožava pješački most „Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića“, niti protočnost Drine

Helikopter Vojske Srbije nadlijeće Mali ZvornikZVORNIK – Veliko klizište u Malom Zvorniku ne ugrožava pješački most „Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića“, niti protočnost Drine, saopšteno je iz opštine Zvornik.

Ovu lokaciju prethodnih dana obišli su stručnjaci, dok su nadležne službe opštine Mali Zvornik uz podršku nadležne putarske službe radile na uklanjanju zemlje sa kolovoza i sanaciji terena i za sada je klizište pod kontrolom, a zemlja ne klizi.

Helikopter Vojske Srbije nadlijeće Mali Zvornik (1)Stabilizacija vremenskih prilika pogoduje smirivanju klizišta, a nadležni u opštini Mali Zvornik rade i na uspostavljanju prohodnosti putne komunikacije koju je klizište prekinulo i ovaj grad podijelilo na dva dijela.

Rukovodstva opština Zvornik i Mali Zvornik prate stanje na ovom lokalitetu, a građani će o svemu na vrijeme biti obavještavani.

Klizište iznad Starog mosta u Malom Zvorniku - 20. maj (11)Dok se prekinuta putna komunikacija u Malom Zvorniku ne uspostavi, pješaci iz jednog u drugi grad mogu da prelaze preko Hidroelektrane Mali Zvornik.

>>> Opasnost se i dalje nadvija iznad Drine i Zvornika! Klizište svuklo kuću sa vrha (foto/video)

>>> Klizište u neposrednoj blizini Starog mosta i dalje aktivno (foto/video)

>>> Pogledajte kako izgleda klizište kod Starog mosta (foto/video)

>>> Stari most i dalje zatvoren za pješake, put prema Malom Zvorniku u prekidu (foto)

>>> Klizište kod Starog mosta (foto)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se