9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Gvardiola o budućnosti u Bajernu: Vjerujem u svoj sistem, uprava neka odluči da li ostajem

Trener fudbalera Bajerna Pep Gvardiola rekao je danas da je njegova budućnost na klupi te ekipe u rukama čelnih ljudi minhenskog kluba.

Pep Gvardiola

Španski stručnjak istakao je da neće odustati od svoje fudbalske filozofije i postavke igre, uprkos ubjedljivom porazu od Reala u polufinalu Lige šampiona.

„Imam svoju filozofiju, koju ću da koristim i protiv Hamburga, Štutgarta, u finalu njemačkog kupa, pa i sledeće sezone. Ne mogu da budem trener Bajerna, ako moram da govorim stvari sa kojima se ne slažem. To bi bilo loše za klub i igrače, koji su veoma inteligentni. Ne bi mi vjerovali ako bih bio neiskren prema sebi. Na klubu je da odluči da li sam ja pravi trener za Bajern, nije na meni“, rekao je Gvardiola na konferenciji za novinare u Minhenu.

Ekipa Bajerna je još u martu odbranila šampionsku titulu u Bundesligi, ali je nakon toga došlo do pada forme, koji je za posledicu imao eliminaciju iz Lige šampiona.

Bavarci imaju šansu da odbrane još jedan trofej, pošto 17. maja u finalu njemačkog kupa igraju protiv Borusije iz Dortmunda.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se