5.9 C
Zvornik
19. април 2024.

Domuz: Netačne tvrdnje Pandurevićeve

BANJALUKA – Direktor Tehničkog remontnog zavoda iz Bratunca Goran Domuz odbacio je navode poslanika SDS-a u Parlamentarnoj skupštini BiH Aleksandre Pandurević o navodnoj neviđenoj privrednoj pljački koja se odvija u ovom preduzeću, navodeći da su te tvrdnje neprovjerene, paušalne i netačne.

"Tehnički remont" u BratuncuOn je istakao da će od Pandurevićeve biti zatraženo da demantuje tvrdnje o kriminalu u tom preduzeću, teške nekoliko miliona maraka, ili će se pravda tražiti na sudu.

Domuz je za „Večernje novosti“ ocijenio da se netačnim optužbama može samo nanijeti šteta preduzeću, koje bi moglo izgubiti dozvole za promet naoružanja.

„Priča da nove puške prodajemo kao polovne i slično tome potpuna je neistina. Mi imamo vlastitu proizvodnju i svi se mogu uvjeriti uvidom u dokumentaciju o poslovanju“, naglasio je Domuz.

Poslanik SDS-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Aleksandra Pandurević ranije je rekla da je u Tehničkom remontnom zavodu u Bratuncu „ukradeno dvije tone bronze“.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se