20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Dodik: Novo rukovodstvo SNSD-a da se uključi u rješavanje višegradskih problema

VIŠEGRAD – Pero Petrović, direktor Rehabilitacionog centra „Vilina vlas“ u Višegradskoj banji, izabran je za predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a u Višegradu na sjednici ovog tijela danas u Andrićgradu, kojoj je prisustvovao i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.

Pero Petrović i Milorad Dodik (Foto: SRNA)

„Novom rukovodstvu i Opštinskom odboru dali smo punu podršku i očekujemo da se sa novom energijom uključi u rješavanje višegradskih problema“, rekao je Dodik novinarima.

On je podsjetio da je Višegrad, uz konekciju sa republičkim vlastima, projektom Andrićgrada, zatim projektom procurivanja vode ispod brane Hidroelektrane /HE/ „Višegrad“ i izgradnjom nekih komunalnih objekata dobio mnogo i da takve projekte treba nastaviti.

„Ono što je ovdje definitivno preovladalo je da se moramo uključiti u proces brige o ljudima kojima je potreban posao, pa će 45 nezaposlenih dobiti radne knjižice u preduzeću `Hidroelektrane na Drini`, a Petrović je zadužen da posao dobiju oni kojima je najpotrebniji, prvenstveno članovi porodica poginulih boraca i višečlanih familija“, naglasio je Dodik.

On je rekao da se i time pokazuje visok stepen solidarnosti da ljudima bez posla.

Novoizabrani predsjednik OO SNSD-a Višegrad Pero Petrović izjavio je da se aktivno uključio u politiku da bi podržao one projekte koje su zasluge Milorada Dodika i SNSD-a.

„Moraćemo da radimo na smirivanju tenzija u gradu i da se iz njega ubuduće šalju poruke da je ovo mjesto kulturnih dešavanja i turističkih potencijala, a ne nekih sukoba“, naglasio je Petrović.

On je podvukao da se ne može više dozvoliti da se blate ljudi, kako je rekao, i to oni koji ulažu u Viešgrad i koji time žele da se o ovom gradu čuje u Evropi i svijetu.

Petrović je rekao da su u Opštinski odbor SNSD-a izabrani i novi ljudi koji su čestiti i pošteni i koji će sigurno doprijeniti da stranaka i Višegrad ostvare što bolje rezultate.

Među novim imenima u OO SNSD-a pomenuo je ljekara Dušanu Bukvić i preduzetnika Milenka Komlenovića.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se