15.4 C
Zvornik
20. април 2024.

Crveni krst Zvornik: Potrebna hrana, uređaji i namještaj

Stanovništvu potrebni hrana, elektro-uređaji i namještaj

Crveni krst Zvornik (2)ZVORNIK – Sekretar Opštinske organizacije Crvenog krsta Zvornik Danojka Mićić rekla je danas da su humani ljudi i drugi donatori ovoj organizaciji dostavili dovoljno garderobe, ali da nedostaju prehrambeni artikli.

Ugroženom stanovništvu iz Zvornika najpotrebnije je brašno, ulje, riža, šećer, ali i kućni aparati i namještaj i stočna hrana.

-Odjeće ima dovoljno i u ovom trenutku nije potrebno da je građani donose, rekla nam je Mićić – koja napominje da građani pogođeni poplavama za pomoć u hrani, vodi i garderobi mogu obratiti u prostorije Crvenog krsta, a dostavljanje se vrši i na terenu.

Ovom prilikom Mićić ističe veliku solidarnost i pokazanu humanost građana Zvornika.

Crveni krst Zvornik (1)-Crveni krst duguje veliku zahvalnost građanima Zvornika koji su pokazali veliku humanost i koji su od početka do sada najveći donatori. Zahvalni smo učenicima koji su po školama imali organizovane akcije i donijeli pomoć u hrani, vodi i sredstvima za higijenu, kao i volonterima Crvenog krsta koji su realizovali akcije prikupljanja pomoći na terenu i bili angažovani na pakovanju i distribuciji pomoći – rekla je Mićićeva.

Ona je naglasila da ovim ne prestaju akcije prikupljanja pomoći, jer stanovništvu u poplavljenim područjima i dalje treba velika pomoć humanih ljudi.

U pomoć Crvenom krstu uključili su se i fudbaleri FK Drine koji su organizovali humanitarni turnir u futsalu. Turnir se igra večeras u sportskoj dvorani u Zvorniku. Karata je preostalo još i možete ih kupiti u Domu omladine i sportskoj dvorani.

Povezane vijesti:

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se