12 C
Zvornik
24. април 2024.

Čestitke Praznika rada, uz očekivanje većeg broja zaposlenih

ZARSKA DUBICA – Potpredsjednik SNSD-a Nada Tešanović čestitala je svim radnicima u Republici Srpskoj Međunarodni praznik rada – 1. maj, izrazivši uvjerenje da će ovaj praznik naredne godine biti slavljen uz veći broj zaposlenih radnika.

Nada Tešanović

„Sigurna sam da se 1. maj u Republici Srpskoj slavi, kao što se nekad slavio, jer je to međunarodni praznik rada, a ubijeđena sam da ćemo ga slaviti i naredne godine uz veći broj zaposlenih“, rekla je novinarima Tešanovićeva, koja je na izletištu kod manastira Moštanica u Kozarskoj Dubici prisustvovala okupljanju članova i simpatizera stranke koje je, povodom 1. maja, organizovao Opštinski odbor /OO/ SNSD-a Kozarska Dubica.

Obilježavanju su prisustvovali i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik i međunarodni sekretar SNSD-a Željka Cvijanović, te načelnik opštine Novi Grad Snježana Rajilić.

Rajilićeva je izrazila zahvalnost organizatorima proslave 1. maja u Kozarskoj Dubici i očekivanje da će naredne godine biti više zaposlenih.

„Drago mi je da smo danas ovdje, uz opuštajuću atmosferu, uz dobar narod Potkozarja i da zajedno proslavimo Međunarodni praznik rada“, rekla je Rajilićeva.

Predsjednik OO SNSD-a Kozarska Dubica Jovica Šuman izjavio je da je počašćen prisustvom rukovodstva SNSD-a na proslavi Međunarodnog praznika rada u toj opštini.

„Ove godine počinjemo tradiciju okupljanja za 1. maj, a ideja nam je bila da se družimo i popričamo sa našim aktivistima, koji dolaze iz raznih krajeva opštine“, rekao je Šuman.

Za goste na proslavi bio je pripremljen tradicionalni prvomajski obrok, pasulj sa kobasicom, uz piće i muziku.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se