15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Znakovi koji otkrivaju da ste dobri u seksu

Uživate u čestim i kvalitetnim odnosima s partnerom i mislite da ste dobri u krevetu? Dobro, to je jedna stvar, no potpuno druga stvar je ono što mislite da vas čini dobrim ljubavnikom.

seks žena smijehSlijedi lista od sedam stvari koje jasno otkrivaju jeste li dobar ljubavnik, prenosi T-portal.

Osjećate povezanost s partnerom

Istraživanje koje su proveli seksolozi na temu  ‘Šta čini dobar seks?’ pokazalo je kako odgovor ne leži u nekoj određenoj tehnici, već u činjenici da partneri osjećaju međusobnu povezanost. Dobar seks nije samo tjelesno iskustvo, već onaj koji povezuje partnere. Znači, biti dobar u krevetu ne znači do savršenstva dovesti određene poze, već znati se s partnerom povezati na iznad tjelesne razine. Kako bi to ostvarili, mnogi proučavaju tantrički seks, karezu i druge tehnike koje povezuju um i tijelo.

Samouvjereni ste

Osobine koje imaju sjajni ljubavnici su samouvjerenost, pozitivna slika o vlastitu tijelu te činjenica da se u svom tijelu osjećate seksi. Naime, ako se osjećate seksi u svom tijelu, velika je šansa da ćete poboljšati libido, i omogućiti da se u potpunosti predate seksualnom iskustvu, piše bodyandsoul.com.au.

Niste zapeli u kolotečinu

Dobar ljubavnik zna da za dobar seks nije dovoljno koristiti samo polne organe, već i mozak. Naime, kreativnost, mašta i spremnost na neke nove i drugačije stvari učiniće vas dobrim ljubavnikom zauvijek. Rutina je najgori ubica libida, stoga svakako upotrebite svu svoju maštu kada je u pitanju seks.

Slušate svog partnera

Slušanje partnera još je jedna važna osobina dobrog ljubavnika, a, naravno, važno je biti i pažljiv, velikodušan i nesebičan. Upamtite, seks je zajedničko iskustvo oba partnera, a obraćanje pažnje na partnerove želje važnije je od bilo koje druge stvari koje činite među platama. Bez dobre komunikacije niko ne može biti dobar ljubavnik.

Ne požurujete stvari

Kao i kod većine stvari u životu, i u seksu valja obratiti pažnju na detalje i, naravno, za sve odvojiti dovoljno vremena. I uvijek na prvo mjesto staviti kvalitetu.

Ne propuštate prilike za seks

Za sjajan seksualni život, vrlo je važna ravnoteža između spontanosti i toga da to doista i učinite. Matematika je u seksu vrlo važna pa tako pripazite da češće kažete da nego li ne. Budite pristupačni prema svome partneru i imajte na umu da, premda se odbijanje čini tako jednostavnim, često će upravo to narušiti kvalitetu seksa.

Zaigrani ste u krevetu

Na seks možete gledati i kao na rekreaciju za odrasle, a upravo za vrijeme seksa biste se trebali opustiti i dobro zabaviti. Ako želite biti dobri u krevetu, budite zaigrani i pokažite svoj užitak.

(T-portal)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se