23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Vijenci na spomen-obilježje poginulim pripadnicima MUP-a

BANJALUKA – Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i premijer Srpske Željka Cvijanović danas su ispred zgrade republičkog Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ u Banjaluci položili vijence na spomen-obilježje pripadnicima MUP-a poginulim u proteklom odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Vijenci na spomen-obilježje poginulim pripadnicima MUP-aPovodom Dana policije Srpske, vijence na spomen-ploču položili su i ministar unutrašnjih poslova Srpske Radislav Jovičić, direktor Policije Gojko Vasić, delegacija Narodne skupštine i gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović.

Vijence su položili i direktor Policije Srbije Milorad Veljović, delegacija Ministarstva odbrane i Oružanih snaga BiH, delegacije Boračke organizacije, Saveza logoraša Srpske, Republičke organizacije porodica poginulih i zarobljenih boraca i nestalih civila.

Na spomen-obilježje vijence su položile i delegacije Udruženja diplomiranih pravnika unutrašnjih poslova i Udruženja desertifikovanih policajaca.

U okviru obilježavanja Dana policije Srpske, održana je pokazna vježba Jedinice specijalne policije, ispred zgrade MUP-a Srpske u krugu Uprave za policijsko obrazovanje u Banjaluci biće izveden tehničko-taktički zbor, a zatim svečani prijem u restoranu Uprave.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se