5.9 C
Zvornik
19. април 2024.

TUGA: Bliznakinje (2) se udavile tri dana nakon svadbe roditelja! (video)

Majka je ostavila djevojčice s bakom, koja je zaspala. Vatrogasci i jedan od komšija pronašli su ih kako leže u vodi koja se od obilnih kiša nakupila na ceradi kojom je bio pokriven bazen

Bliznakinje  koje su se udavile (1)Prošle subote roditelji dvogodišnjih bliznakinja Žozelin i Šejlin Spurlok iz Indiane slavili su svoje vjenčanje. Samo tri dana kasnije djevojčice su pronađena mrtve u komšijinom dvorištu.

Roditelji su u utorak uveče prijavili nestanak djevojčica. Majka Brijana Spurlok, ostavila je djevojčice s bakom, koja je zaspala. Bliznakinje su u dnevnoj sobi gledale televiziju.

Kada se majka vratila, vidjela je da njene djeca nema i počela je panična potraga. Vatrogasci i jedan od komšija pronašli su ih sat vremena kasnije. Ležale su u vodi koja se od obilnih kiša nakupila na ceradi kojom je bazen bio pokriven.

Bliznakinje  koje su se udavileOčajni deda Džim Konli ispričao je za “Dejli Mejl” kako su djevojčice bile nerazdvojne, čak su i spavale u istom krevetu. Tako su u nedelju i sahranjene – u istom kovčegu, držeći se za ruke. Mnogi sugrađani dali su novac za sahranu, uključujući i lokalno vatrogasno društvo koje je skupilo 1.000 dolara.

Deda Džim rekao je kako su ljudi, u čijem bazenu su stradale curice, bili na odmoru na Floridi. Kada su se vratili i čuli šta se desilo odmah su uklonili bazen i razmišljaju o preseljenju.

Pogledajte video:

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Gd_5tWs-1eU]

(Telegraf.rs)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se