18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Šta muškarcima prolazi kroz glavu pred prvi seks?

Mnoge žene bi se možda kladile kako muškarci nemaju briga kada treba prvi put da imaju seks sa ženom koja im se dopada.

SeksMeđutim, zasigurno bi izgubile opkladu, piše Kolektiv.

Frajeri su i te kako nesigurni pred prvi seks. Baš kao i žene, drhte poput pruta jer ne znaju da li će cijela stvar ispasti kako treba i da li će se proslaviti u krevetu.

Uzbuđeni su, ali se brinu kako će to žena da shvati

Nije novost da muškarci vole seks, ali još više vole seks po prvi put sa osobom koja im se sviđa. Jedino ih brine šta će se dogoditi jutro poslije. Ako njih pitate, oni bi sve još jednom ponovili prije nego što porazgovaraju o osjećanjima. Ne znači da nemaju osjećanja, ali radije će ih iskazati djelima.

Hoće li biti dovoljno dobri u krevetu?

S prvim seksom u novoj vezi muškarci su ponekad toliko zagrijani da njihov orgazam dolazi ranije nego što ste mislili. I ako osjete da ste im to zamjerili, biće slomljeni. Većina muškaraca može puno bolje da kontroliše svoje tijelo kada su opušteni i bez straha, pa im dajte drugu priliku. Jedini izuzetak je kada sasvim jasno vidite da muškarca nije briga za vas, pa bi to trebalo da bude prvi i posljednji seks s takvom osobom.

Znaju šta je prava žena

Ako ste zabrinuti kako će vas doživjeti kada vas prvi put ugleda golu, zaboravite na to. Muškarci jako dobro znaju razliku između prave žene i lica sa naslovne strane, te su i te kako svjesni koliko je ova druga vještačka i fotošopirana. Stoga bez brige, budite svoji i ne morate da izvodite posebne trikove kako biste ga impresionirali.

Prvi put je prvi put

Na kraju, prvi seks je samo prvi seks. Katkad je genijalan i nezaboravan, a svaki sljedeći put je sve lošiji, dok s druge strane prvi put može da bude loš, a nakon idućeg pokušaja i malo više povjerenja sve bolji i bolji. U svakom slučaju, ne treba se toliko opterećivati prvim seksom jer to nije mjerilo za ono što vas očekuje ubuduće.

(Kolektiv)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se