18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Šta će one sa starcima: Decenije nisu prepreke za ljubav?!

Kralj egzotike i leopard printa, italijanski dizajner Robero Kavali(73) primjećen je nedavno na plaži u Majamiju sa svojom izabranicom. Slika njih dvoje u kupaćim kostimima djelovala je toliko zastrašujuće, jer je njegova draga Lina Nilson krije godine, ali se navodi da je u „dvadesetim“.

ROBERTO KAVALI (73) I LINA NILSONPrvi utisak je da mu je njegovateljica, a ne partnerka, a ovo je samo jedan od slučajeva među poznatima koji imaju veze sa nestvarno mlađim partnerakama. Ovaj njegov ljubavni egzibiicionizam stavlja ga rame uz rame sa najčuvenijim plejbojom, Hju Hefnerom, koji je oženjen 60 godina mlađom djevojkom.

ROBERTO KAVALI (73) I LINA NILSON (2?)

Iako je Kavali za nju govorio da mu je „rođaka“ u stranim medijima se spekuliše odavno da su oni ljubavni partneri. Nikome ipak nije jasno o čemu se tu radi, pošto je Roberto prilično star. Osim što joj daje eventualno modne savete mala je verovatnoća da može još nešto da joj pruži. Novac se ne računa, jer on važi za osvedočenu škrticu.

AL PAĆINO(73) I LUSILA SOLA(34)

59590 parovi foto reutersOd kada su u vezu holivudski star blista od sreće. Kaže da čim je upoznao pao je na čari lijepe španske glumice. Redovno posjećuju sva javna dešavanja zajedno, drže se za ruke i zadovoljno se smješkaju, te se stiče utisak da im razlika od četiri decenije ne predstavlja nikakav problem.

Par se upoznao kada je ova španska glumica igrala u Paćinovom filmu „Divlja Salome“.

HJU HEFNER(88) I KRISTAL HARIS(28)

59591 parovi foto reutersKristal kaže da ne primjećuje više od pola vijeka razlike među njima.

– On je vrlo romatičan i nježan. Stvarno brinemo jedno o drugom i odlično se slažemo. Ne primjećujem razliku u godinama. Hef je vrlo zabavan- rekla je Kristal za „Access Hollywood“.

Kristal je ispričala i zašto je odlučila da se vrati sadašnjem mužu, iako je od njega pobjegla 2011. godine, uoči njihovog vjenčanja.

– Nedostajao mi je, kao i ja njemu. Srećniji smo nego ikad. Stvari su sada bolje nego što su bile. Hef me voli više nego što sam ikada osjetila u svom životu.

RONI VUD(66) I SALI HAMFRIS(32)

59592 parovi fotoNakon raskida sa dvadesetpetogodišnjom djevojkom, legendarni roker ne gubi vrijeme, već je počeo romansu sa producentkinjom Sali Hamfris.

Legendarni Roni Vud (66) je prije Sali bio u vezi sa 39 godina mlađom djevojkom Nikol Sardžent, pa sa brazilskom manekenkom Ekatarinom Ivanovom zbog koje je i ostavio suprugu Džo.

A ŠTA KAŽU STRUČNJACI

Žena koja odabere znatno starijeg partnera, obično ima problematičan odnos sa ocem.

Prema nekim istraživanjima stavova prema razlici u godinama između partnera, smatra se da je poželjno da razlika ne bude veća od 10 godina, dok neka druga pokazuju da je ta razlika prihvatljiva i poželjna i do 16 godina. Po nekima je optimalna razlika imeđu partnera imeđu tri i pet godina.

Kao što vidimo, stavovi su različiti i zavise od socijalnog i kulturnog miljea, od stavova starijih članova porodice, kao i od ranijih iskustava članova uže i šire porodice. Često se dešava da ako je razlika u godima između roditelja veća od 10 godina i sama njihova djeca grade partnerske odnose sa starijim partnerima (10 pa i više godina).

(Blic Žena)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se