9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Sedmični horoskop (od 4. do 11. aprila 2014.)

Horoskop ZodijakOvan, 21.03 – 20.04

Neka vas narednih dana ne iznenadi povremeni osjećaj paralisanosti, nastao kao posljedica preuzimanja tuđe odgovornosti na sebe. Zbog nekoga se žrtvujete. Posao zahtijeva mnogo snage i istrajnosti, ukoliko želite da sve bude kako treba. Pokušaćete da zarad posla zanemarite neke svoje prohtjeve. Treba izbjegavati želju za dominacijom i nametanje volje okolini.

Bik, 21.04 – 20.05.

Iako planovi sporo napreduju, vi ne odustajete. Period pred vama je u znaku rada, ali i postizanja rezultata. Dobro se osjećate, zadovoljni ste, a samim tim i zdravi. Pošto je apetit pojačan, on može da ugrozi vašu liniju. Ne budite pohlepni i ne zanemarujte cjelinu na račun detalja. Treba imati na umu da ste u fazi ekspanzije.

Blizanci, 21.05 – 20.06.

Aktivni ste, komunikativni, zainteresovani za mnoge stvari. Odlično baratate riječima. Pa kad je tako, pređite sa riječi na djela. Zaljubljive ste prirode. Važan telefonski poziv ili odlazak na put razbuktaće vaše emocije. Prija vam druženje sa sličnim osobama, sa Bikom posebno.

Rak, 21.06 – 20.07.

U fazi ste duboke kontemplacije i sagledavanja dugoročnih problema. Objektivnost vam pomaže da uočite svoj stepen odgovornosti. Napredujete i moralno i materijalno. Ne bi vam prijalo da zarađujete novac na tuđoj nevolji. I nećete, jer radite korektno. Uspjeh. Čuvajte se oholosti, hvalisavosti i izbjegavanja vlastite odgovornosti.

Lav. 21.07 – 21.08.

Treba izaći na kraj sa sitnim propustima. Pošto je sujeta izražena, morate učiniti nešto da riješite problem i obuzdate svoj perfekcionizam. Problemi sa žlijezdama i hormonima mogu se narednih dana aktivirati – kod muškaraca prostata, a kod žena genitalije. Nema razloga za paniku.

Djevica, 22.08 – 22.09.

Pred vama je sedmica puna uzbuđenja i prijatnih događaja. Okruženi ste sve samim pozitivnim osobama. Fantastično se osjećate. Nova avantura je na pomolu. Iako ste po prirodi nenametljivi, kad je ljubav u pitanju pravi ste Kazanova. Puno strasti i vatre očekujte sa Ovnom, Lavom ili Strijelcem.

Vaga, 23.09 – 22.10.

Uživate u sitnim životnim radostima i čulnim užicima. Pošto ste sa porodicom u harmoničnim odnosima, lijepo se osjećate. Kreativna snaga i povoljni planetarni aspekti u narednom periodu uticaće na uspjeh u svim poslovima venerijanskog tipa: umjetnosti, ishrani, oblačenju. Nije poželjno biti sujetan i rasipan.

Škorpija, 23.10 – 22.11.

Nešto slavite. U znaku ste radosne vijesti. Pošto privlačite srodne duše, provodite prijatne trenutke u njihovom društvu. Nervoza i sklonost ka pretjeranom konzumiranju alkohola ili cigareta može dovesti do zdravstvenih problema. Samo marljivim radom možete postići uspjeh. Čuvajte se lijenosti i rasipništva.

Strijelac, 23.11 – 20.12.

Konfliktna situacija pomaže vam da nađete pravo rješenje. Prepreke će vam pomoći da napredujete. Nema ljubavi bez bola, ni napretka bez truda. Mogući su bolovi u grudima i bolesti srca, mada ništa ne mora biti alarmantno. Za početak će biti dovoljno da smanjite cigarete i više vremena provodite na svježem vazduhu.

Jarac, 21.12 – 19.01.

Odličan period je pred vama. Vrijedno radite, ne obraćate pažnju na ono što ne volite, sve u svemu – divno se osjećate. Iako ćete konkretne rezultate vidjeti tek u ljetnjim mjesecima, vi ste strpljivi, pa polako i uporno grabite ka cilju. Neko vam nudi korisnu saradnju. Pošto ste u pozitivnoj fazi, savjeti vam nisu potrebni.

Vodolija, 20.01 – 18.02.

Vodolije započinju nov životni ciklus. Sa optimizmom od izvjesnih događaja puno očekuju. Imaju razloga da se nadaju i raduju. Iznenadan fatalni susret probudiće vaše uspavane strasti. Nova ljubav stiže munjevito, pa će uživanja biti na pretek. Izbjegavajte riskantne situacije, kao i započinjanje više poslova istovremeno.

Ribe, 19.02 – 20.03.

U fazi ste pravljenja planova i donošenja životnih odluka. Pošto se one kose sa vašim navikama, u početku neće biti lako. Okupirani ste zdravljem, pa pokušavate da uz pomoć literature nađete odgovor na neka pitanja koja vas muče. Psiha ili organski poremećaj? Paničite bez potrebe. Sa riječi treba preći na djelo.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se