18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Prezentovan program „Đačka putovanja“ – programi za osnovne škole

ZVORNIK – Turistčka organizacija opštine Zvornik (TOOZ) prezentovala je danas u Zvorniku program „Đačka putovanja“ za osnovne škole.

Prezentovan program „Đačka putovanja“ – programi za osnovne školeDirektor TOOZ Slavica Andrić rekla je da ovaj program realizuje Ministarstvo trgovine i turizma Republike Srpske (RS) u saradnji sa Ministarstvom prosvjete i kulture i Turističkom organizacijom (RS).

– Ovim programom predviđeni su planovi ekskurzija, izleta i škola u prirodi za djecu osnovnih škola na destinacijama u Srpskoj, što će im omogućiti da bolje upoznaju kulturno-istorijske i prirodne vrijednosti RS – rekla je novinarima Andrić.

Ona je dodala da je prezentacija održana za direktore svih šest zvorničkih osnovnih škola i predsjednike savjeta roditelja i učenika, kao i za predstavnike osnovne škole iz Osmaka.

– Od sljedeće školske godine đačke ekskurzije za djecu osnovnih škola realizovaće se isključivo na teritoriji RS. Zvornik je ušao u projekat „Đačkih putovanja“, a učenici će obilaziti Zvorničko jezero i srednjevjekovni Đurđevgrad – istakla je Andrić.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se