8.1 C
Zvornik
19. април 2024.

Posle pucnjave preminuo bivši Arkanov tjelohranitelj, ranjen nekadašnji košarkaš Partizana

U pucnjavi na Autokomandi tri osobe su teško ranjene, a povredama je podlegao Rade Rakonjac, nekadašnji tjelohranitelj Arkana i bliski prijatelj Luke Bojovića

Posle pucnjave preminuo bivši Arkanov tjelohranitelj, ranjen nekadašnji košarkaš PartizanaTri osobe teško su ranjene danas u pucnjavi na Autokomandi, nakon čega su prevezene u Vojno-medicinsku akademiju, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Jedan ranjenik je kasnije podlegao povredama.

Pucnjava se dogodila oko 11.40 sati u kafiću Mariki, u Zvečanskoj 56, nedaleko od stadiona Fudbalskog kluba Partizan.

Kako je Tanjugu izjavila portparolka Hitne pomoći Nada Macura, ta služba prevezla je dvije osobe stare oko 55 i 60 godina, od kojih je prva sa nekoliko hitaca iz vatrenog oružja pogođena u vrat, dok je drugu metak pogodio u desnu potkoljenicu.

Muškarac koji je pogođen u vrat bio je svjestan prilikom intervencije ekipe Hitne pomoći, ali je na putu ka Vojno-medicinskoj akademiji gubio svijest, zbog čega je prebačen na odjeljenje reanimacije, rekla je Macura.

Beogradski mediji navode da je u pucnjavi ranjen, a da je u bolnici preminuo Rade Rakonjac (51), bivši tjelohranitelj i gardista Željka Ražnatovića Arkana i bliski prijatelj Luke Bojovića.

Navodi se da je u pucnjavi povređena i jedna osoba koja je privatnim vozilom prevezena u beogradski Urgentni centar.

Policija na licu mjesta vrši uviđaj.

Kako saznajemo, jedan od ranjenih je Goran Ristanović, bivši košarkaš Partizana, reprezentativac Jugoslavije i poznati košarkaški menadžer, koji je trenutno na operaciji.

(TANJUG/Novosti online)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se