1.4 C
Zvornik
23. април 2024.

Podrinje na trećem mjestu

Fudbaleri Podrinja nastavili sa odličnim rezultatima i ovog proljeća

Trener Maksimović sa igračima PodrinjaTRŠIĆ – Fudbaleri Podrinja nastavili su sa odličnim rezultatima ovog proljeća u prvenstvu Regionalne lige RS, Istok.

U okviru 22. kola izabranici trenera Branislava Maksimovića na domaćem terenu ostvarili su pobjedu nad OFK Šekovićima rezultatom 4:1 i sa nova tri, ukupno 36 bodova preuzeli treću poziciju na tabeli. Po dva puta mrežu gostiju tresli su kapiten Duško Aćimović i Gligor Aćimović.

-Poslije očekivano nepravednog poraza u Loparama, protiv izuzetno ne korektne ekipe Majevice, moj tim je u susretu sa ekipom OFK Šekovići pokazao veoma jaku psihološku stabilnost, koja nas krasi tokom čitavog proljeća, te smo nastavili sa dobrim igrama, pa smo sasvim zasluženo stigli do nove pobjede i trećeg mesta. Izuzetno sam ponosan na igrače koji daju odličan primjer mlađim generacijama kako se bori za boje kluba. Slijedi nam teško gostovanje fantastičnoj ekipi Zvijezde 09, na koje odlazimo sa velikim zadovoljstvom i željom da se pokažemo u što boljem svjetlu – istakao je Maksimović.

Milan Đorđić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se