5.4 C
Zvornik
19. април 2024.

Pet članova porodice, među kojima dvoje djece, udavilo se u Ibru

Pet osoba stradalo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Kosovska Mitrovica – Leposavić poginulo je petoro ljudi, kada je auto sletio u rijeku

Hitna pomoć Dom zdravljaZVEČAN – Pet osoba stradalo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Kosovska Mitrovica – Leposavić u mjestu Savina stijena kod Srbovca u opštini Zvečan na sjeveru Kosova, javlja Tanjug.

Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić izjavio je Tanjugu da je patrola saobraćajne policije jutros oko 9.45 sati dobila informaciju da je u mjestu Savina stena došlo do saobraćajne nesreće.

“Ekipe su odmah izašle na lice mjesta radi uviđaja i tom prilikom je utvrđeno da se u vozilu nalazilo 5 lica. Sva lica su bez znakova života prebačena u Zdrvastveni centar u Kosovskoj Mitrovici radi pokušaja reanimacije” – rekao je Bojić.

On je dodao da je u pitanju vozilo marke folksvagen polo, i da policija još nema podatke o licima koja su se nalazila u njemu.

Direktor Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici Milan Ivanović izjavio je Tanjugu da je troje odraslih i dvoje djece danas prebačeno u bolnicu bez znakova života.

“Stradali su smrtno svih petoro. Stradali su u saobraćajnoj nesreći.

(TANJUG)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se