18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Nožem na smrt izbo bivšeg zeta

DOBOJ – Dobojlija Arnel Mujdzić (28) uhapšen je zbog sumnje da je sa 12 uboda nožem na smrt izbo šezdesetogodišnjeg Zlatana Đurđića u njegovoj kući u Ulici krnjinske srpske brigade u Doboju.

Nožem na smrt izbo bivšeg zetaU CJB Doboj je saopšteno da je Policijskoj stanici Doboj 1 u subotu poslijepodne prijavljeno da se u Ulici krnjinske srpske brigade, u prizemlju Đurđićeve kuće najvjerovatnije dogodilo ubistvo.

„Patrola policije odmah je izašla na lice mjesta i u kući zatekla A.M. koji je sa više uboda nožem u predjelu grudi i vrata usmrtio Z.Đ. Na licu mjesta pronađen je i izuzet nož za koji se sumnja da je korišten prilikom izvršenja krivičnog djela“, navodi se u saopštenju dobojske policije.

Nožem na smrt izbo bivšeg zeta (2)Uviđaj na licu mjesta, kojim je rukovodila Vesna Demonjić, tužilac Okruznog tužilaštva Doboj, izvršili su službenici Sektora kriminalističke policije CJB Doboj, a uviđaju je prisustvovao i ljekar mrtvozornik dobojskog Doma zdravlja, koji se izjasnio da je Đurđić umro na licu mjesta.

Tijelo stradalog prevezeno je u prosekturu ovdašnje bolnice „Sveti apostol Luka“ gdje je na osnovu naredbe dežurnog tužioca izvršena obdukcija radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti.

Patolog Ljubomir Curkić kazao je da je tokom obdukcije na Đurđićevom tijelu pronađeno 12 uboda nožem, odnosno ubodne rane u vrat, trbuh i grudni koš.

„To su ubodne rane pluća, srca, dvije ubodne rane na srcu su bile fatalne, i smrt je nastupila usljed iskrvavljenja“, izjavio je Curkić.

Nakon kriminalističke obrade, Mujdzić, koji je navodno ranije imao problema sa narkoticima će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predat u nadleznost Okružnog tuzilaštva Doboj.

Prema nezvaničnim informacijama Mujdzićeva sestra živjela je u vanbračnoj zajednici sa ubijenim Đurđićem, koji je u Doboju bio poznat pod nadimkom „Ćasa“, i imaju dvoje djece.

Motiv ubistva zvanično nije poznat, nezvanično Mujdzić je policajcima nakon ubistva kazao da je Đurđića ubio jer mu je maltretirao porodicu, mislivši navodno na sestru.

Đurđić je prema riječima njegovih komšija bio „vidovnjak“, odnosno „pomagao je onima koji su imali problema“, i od toga je živio, a zarađenim novcem je, tvrde sebi obezbijedio nekoliko nekretnina u Doboju, stanova i poslovnih prostora, koje je izdavao.

Nožem na smrt izbo bivšeg zeta (1)„On je skoro kupio stan, i bivšu partnerku, Arnelovu sestru je pozvao i kazao da će joj dati 40 KM ako mu sredi i očisti taj stan“, ispričale su Đurđićeve komšije.

On je navodno bio veoma popularan među „gastarbajterima“ koji su mu bili redovna i najbolja klijentela, ali je svoje „usluge“ pružao i svima ostalim koji su bili zainteresovani.

Đurđić se više puta ženio, kazali su oni koji ga bolje poznaju, a sugrađani ga pamte kao strastvenog biciklistu, koji je osim kvalitetnih dvotočkaša, tvrde vozio i „bijesne“ automobile.

(Nezavisne novine)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se