8.1 C
Zvornik
24. април 2024.

Nikolić: Cilj je ostati neporažen u Gradišci

Fudbaleri Drine u subotu u 16 časova gostuju ekipi Kozare na Gradskom stadionu u Gradišci, u okviru 22. kola Prve lige Republike Srpske.

Tim "FK Drina" Zvornik - proljeće 2014. godine

Nakon serije loših rezultata Zvorničani su prošle subote zabilježili trijumf od 1:0 nad ekipom Modriča „Maxima“-e čime je napravljen veliki korak ka osvajanju titule prvaka RS i povratka u Premijer ligu BiH.

Dragan Mićić, šef stručnog štaba Drine, zadovoljan je nakon subotnje pobjede i činjenicom da je prekinut niz od tri utakmice bez pobjede.

„Ušli smo u seriju loših rezultata, pa nam je ova pobjeda protiv Modriče vratila samopouzdanje i sa ova tri boda ponovo imamo opipljivu bodovnu prednost. Nije bilo lako stići do trijumfa na ovom susretu, jer je protivnik tražio bodove spasa, a i teren je bio težak za igru. Do kraja ima još pet prvenstvenih mečeva u kojima, ukoliko želimo do titule, moramo ostvariti tri pobjede. Kao domaćini dočekujemo Mladost i Napredak, dok gostujemo Kozari, Rudaru i Sutjesci. Imamo dobar raspored, ali maksimalno ozbiljni moramo ući u svaki meč ukoliko želimo ostati na vrhu tabele. Ne smijemo da se opuštamo sve dok i teoretski ne osiguramo titulu i ubjeđen sam da će se naredne sezone u Zvorniku ponovo igrati premijerligaški fudbal“, kaže Mićić.

Gostovanje u Gradišci uvijek je neugodno ali za Zvorničane je tradicionalno dobro. Jesenas je u Zvorniku Drina slavila sa visokih 4:0 a napadač Aleksandar Nikolić vjeruje da će njegov tim uspjeti da slavi i na gostovanju.

“ Na meč protiv Kozare putujemo sa ciljem da ostanemo neporaženi i još više se pribli žimo plasmanu u Premijer ligu BiH. U Gradišci igramo tradicionalno dobro, pa vjerujem da će i sada biti tako. Konačno ćemo nastupiti kompletni, pa je i to jedan od razloga za optimizam. Siguran sam da ukoliko budemo igrali na nivou koji se od nas očekuje do titule možemo i prije poslednjeg kola“, kaže Nikolić.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se