18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Načelnik Zvornika sa predstavnicima zvorničkih udruženja

Načelnik Stevanović održao sastanke sa predstavnicima nekoliko zvorničkih udruženja i organizacija

Današnji sastanak načelnika Zvornika sa predstavnicima udruženja RVI

Načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović sa saradnicima održao je danas više sastanaka, redovnik i na zahtjev stranaka.

Načelnik Stevanović imao je redovni mjesečni sastanak sa predstavnicima opštinske Boračke organizacije na temu rada ove organizacije i problematike koja je obilježila period između dva sastanka.

U okviru sastanka sa predstavnicima opštinskog Udruženja ratnih vojnih invalida razgovalo se na teme funkcionisanja Udruženja, zapošljavanja ratnih vojnih invalida, te problematike arhitektonskih barijera.

Načelnik je održao i odvojen sastanak sa predstavnicima zvorničke Organizacije slijepih na temu rada Organizacije, projekata i planova koje imaju.

Pored ova tri sastanka, načelnik Stevanović primio je danas i rukovodstva lovačkih udruženja „Vukovi sa Drine“ iz Zvornika i „Soko“ iz Kozluka sa kojima je razgovarao o obilježavanju 100 godina lovstva na području opštine Zvornik.

U skladu sa tim formiran je Organizacini odbor koji će u kratkom roku izvršiti pripreme za proslavu jubileja, a centralna proslava planirana je za 7. jun 2014. godine kada će biti održana Svečana akademija, te druženje lovaca iz 25 gradova Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije i Slovenije.

Istog dana u Zvorniku će biti održana i sjednica Upravnog odbora Lovačkog saveza RS koji ove godine obilježava 20 godina postojanja.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se