20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Načelnik Stevanović osuđuje ubistvo u Kozluku

Načelnik Zvornika osudio ubistvo u Kozluku i izrazio žaljenje zbog ovog tragičnog događaja

Zoran Stevanović (Foto: Zvornik Danas)ZVORNIK – Načelnik opštine Zvornik Zoran Stevanović izražava žaljenje i osuđuje nemili događaj u zvorničkoj mjesnoj zajednici Kozluk kada je jedan mještanin oduzeo život drugome.

-Kozluk je mirna multietnička sredina u kojoj je bezbjednost uvijek bila na visokom nivou, i u kojoj u toleranciji, međusobnom poštovanju i dobrim komšijskim odnosima žive Bošnjaci i Srbi. Nadamo se da ovakav tragičan događaj neće negativno uticati na takve odnose – saopštio je načelnik Zvornika.

Načelnik Stevanović prisustvovao je sahrani pokojnog Ahmeta Hasanovića, te razgovarao, povodom ovog događaja, sa predstavnicima Bošnjaka, kao i sa gospodinom Ramizom Salkićem, potpredsjednikom Narodne skupštine Republike Srpske.

Stevanović i ovim putem izražava saučešće porodici Ahmeta Hasanovića, te očekuje da će pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske u potpunosti rasvjetliti ovo ubistvo koje je potreslo cijelu opštinu Zvornik.

Prema prvim informacijama, Nikola Josić (58) iz Kozluka ubio je sjekirom svog sugrađanina Ahmeta Hasanovića (81), ispred njegove kuće u zvorničkom selu Kozluk. Ubistvu je prethodila svađa u kafani.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se