15.4 C
Zvornik
20. април 2024.

Mihael Šumaher dolazi svijesti!

Legendarni njemački vozač posle tri mjeseca u komi prvi put pokazao znake svijesti, saopštio je njegov agent!

Mihael Šumaher na skijanjuPrvi put od kada je na skijanju zadobio teške povrede glave, Mihael Šumaher pokazao je vidljivi znak oporavka!
Nakon tri mjeseca ležanja u veštački izazvanoj komi, njemački as je „pokazao trenutke svijesti“, prenose svjetski mediji kao najnoviju vijest.

Njegov agent Sabine Kem rekla je da francuski ljekari ulažu veliki trud da pomognu Šumiju, prenosi MONDO.

„Šumaherovo stanje se poboljšava. Ostajemo optimistični“, saopštila je ona.

Najuspješniji vozač u istoriji Formule 1 zadobio je izuzetno ozbiljne povrede glave 29. decembra, skijajući po Alpima u Francuskoj. Istragom je utvrđeno da se kretao brzinom „veoma dobrog skijaša“.

„Na njegovoj smo strani u dugoj i teškoj borbi. Zajedno smo uz tim u bolnici u Grenoblu. Hvala svima koji neprestano brinu. Istovremeno, molimo i za razumjevanje za to da nećemo da otkrivamo detalje“, dodala je Kem.

Šumaherova porodica takođe je izdala saopštenje u petak da će ga prebaciti iz bolnice u Grenoblu u rehabilitacionu kliniku, a ne u svoju kuću, kako se ranije spekulisalo.

„Šumi“ je dva puta operisan i uveden u indukovanu komu. Njegovo stanje je stabilizovano posle operacija, nakon što je prvobitno ocjenjeno kao kritično.

(MONDO)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se