15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Mališani iz vrtića danas posjetili SJB Zvornik

ZVORNIK – Dan policije Republike Srpske u zvorničkoj Stanici javne bezbijednosti Zvornik (SJB) obilježava se nizom aktivnosti, a jedna od njih je „Dan otvorenih vrata“ u okviru čega su mališana zvorničkog dječijeg vrtića „Naša radost“ danas posjetili ovu SJB.

Mališani iz vrtića danas posjetili SJB Zvornik (1)Načelnik zvorničkog SJB-a Stanimir Vidović rekao je novinarima da je mališanima prikazana oprema kojom policija raspolaže, a imali su priliku i da se provozaju u policijskim vozilima, nakon čega je druženje nastavljeno u sali.

– Cilj ove aktivnosti je da mališanima približimo naš rad, i da shvate da je policija tu u zajedničkom interesu, a ne da imaju strah od policajaca – napomenuo je Vidović.

Mališani iz vrtića danas posjetili SJB ZvornikDanas su prikazana i nova službena vozila koja su stigla u ovu stanicu. Vidović je rekao da su do sada isporučena tri „golfa 7“ i dva kombi-vozila koja će koristiti Stanica za bezbijednost saobraćaja i Jedinica za podršku.

-Vozni park nam je bio izuzetno loš i ovo je veliko osvježenje za policiju, to je jedan dodatni podstrek da policija obavlja ono što joj je zadatak, a to je da zaštiti svakog našeg građanina i njegovu imovinu i da se građani osjećaju bezbijedno – rekao je Vidović napomenuvši da bi u narednih mjesec dana trebalo da stigne još novih vozila.

Mališani iz vrtića danas posjetili SJB Zvornik (2)Povodom Dana policije prethodno su pripadnici SJB sproveli akciju dobrovoljnog darovanja krvi u Službi transfuzije krvi, dok je sutra planirano da Jedinica za podršku u centru grada izvede pokaznu vježbu gdje će se prikazati ono što rade i sredstva kojima raspolažu.

Istog dana u SJB biće upriličen prijem za penzionisane kolege, dok će 4. aprila na Dan policije biti položeni vijenci na spomen-ploči poginulih kolega.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se