18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Humanitarni koncert u Zvorniku, za Petra Pantića i Dejana Marića

U organizaciji Biljane Perić, Revolutio N Team-Zvornik i Teretana Aquarium 15. aprila u Zvorniku održaće se humanitarni koncert za Petra Pantića i Dejana Marića. Veliki broj izvođača, estradne ličnosti i bendovi, dobar provod, i ono što je najbitnije – fin i human gest.

Humanitarni koncert u Zvorniku, za Petra Pantića i Dejana Marića– Malenom dečaku, Petru Pantiću iz Pilice kod Zvornika hitno je potrebna pomoć dobrih ljudi. Tromjesečni Petar ima teško oštećenje desne strane mozga, zbog čega svakodnevno dobija napade i trpi strašne bolove. Jedino izliječenje moguće je u Njemačkoj. Petar je uspješno operisan ali borba za život se nastavlja. Zato su novac i Vaša pomoć hitno potrebni, saopštavaju organizatori i dodaju da se na koncertu prikupljaju sredstva i za Dejana Marića

-Dejanu Mariću kome je u martu 2013. godine dijagnostikovan maligni karcinom mozga, potrebna je operacija u Novom Sadu jer je zbog metastaze karcinoma na vratni dio kičme Dejan oslijepio stopostotno. Operacijom je moguće vratiti 20 procenata vida da bi mogao normalno da obavlja svakodnevne aktivnosti i poboljša kvalitet života. Novac je hitno potreban, navode organizatori.

Na poziv za pomoć su se odazvali mnogobrojni bendovi i pjevači. Za pomoć Petru i Dejanu pjevaće Amadeus bend, Tropiko bend, Fantastik bend, Frilens bend, Bambi bend, Sandra Afrika, Jelena Kostov, Katarina Živković, Milan Mitrović, Filip Mitrović, Milica Pavlović, Mirjana Aleksić, Stefan Petrusić i Di džej Veki.

Organizatori vas pozivaju da budite i vi dio ovog, kako kažu do sada najvećeg, humanitarnog projekta na teritoriji naše opštine

Humanitarni koncert za Petra Pantića i Dejana Marića biće održan u Rekreativno-Sportskom Centru u Zvorniku
15. Aprila 2014. godine, sa početkom u 20 časova. Cijena ulaznice iznosiće 10 KM.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se