9.3 C
Zvornik
18. април 2024.

HEROJ: Đule Van Gog u avionu spasao ženu sigurne smrti!

Lider Van Goga prvi pritekao u pomoć ženi koja se onesvjestila na letu za Ujedinjene Arapske Emirate

Zvonimir Đukić Đule Van GogZvonimir Đukić Đule pokazao se kao heroj u avionu koji je proteklog vikenda iz Beograda letio ka Abu Dabiju. Kako otkriva putnik koji se zatekao na licu mjesta, jednoj putnici, za koju se pretpostavlja da je Korejka, sat i po posle uzletanja je pozlilo. Preblijedila je i izgubila svijest, a u pomoć joj je pritekao roker koji je sjedio blizu nje.

„Primetili smo da gospođi nije bilo dobro, ali verovali smo da je to zbog straha od letenja. Međutim, ona je naglo promenila boju lica i onesvestila se. Svi putnici su se uznermirili, a prvi je skočio Đule i dao joj veštačko disanje. Bilo je strašno! Imali smo osećaj kao da smo u filmu“, priča putnik koji je bio prisutan.

On dodaje da ne zna kako bi se drama u avionu završila da pjevač nije bio priseban.

„On je najbrže reagovao, jer je sedeo nedaleko od nje. Avion je već bio na pola puta, nije bilo moguće da se neplanirano prizemlji negde. Srećom, Đuletova pomoć bila je delotvorna, pošto je žena posle izvesnog vremena došla svesti“, dodaje  izvor.

On kaže da su posle ukazane Đuletove pomoći reagovali i članove posade koji su ženi donijeli vodu i oslobodili joj prostor da dođe do vazduha, a po odlasku u Abu Dabi ona je hospitalizovana.

Đule nije bio dostupan za komentar. Kako smo saznali od njegovih prijatelja, roker je iz Abu Dabija odletio u Indiju, gdje će provesti odmor, a povratak u Beograd planira za dvije nedelje.

(Blic)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se